Святковий сирник

Рецепт від Людмили Мисько

Інгредієнти:

  • 2 кг сиру
  • 200 г масла
  • 3 склянки цукру
  • 1 склянки сухої подрібненої булки
  • 0,5 склянки борошна
  • 1 пакетик ваніліну
  • 2 пакетика розпушувача
  • 8 яєць
  • 100 г родзинок

Для тіста:

  • 2 склянки борошна
  • 0,5 склянки цукрової пудри
  • 100 г маргарину
  • 1 жовток
  • 3 столових ложки какао

Приготування:

Сир розтерти з розм’якшеним маслом, цукор розтерти з яйцями, ванілін з розпушувачем розмішати з борошном, змішати все разом, додати суху булку, промиті окропом родзинки.

Тісто: цукор розтерти з жовтком, додати розтоплений маргарин, борошно,какао, добре розтерти, розділити на дві половини, і поставити у морозильник.

Половину тіста розкласти рівномірно на деко, викласти зверху сир, далі розкласти другу половину тіста. Пекти 1 годину при t 180о. Різати повністю охолодженим.