Теплий салат з картоплі з перцем

Любимий салат Анастасії Черняк-Котлінської

Інгредієнти:

  • Картопля (варена) – 5-6 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Часник (зубчик) – 1 шт.
  • Олія – 4 ст. ложки
  • Гірчиця діжонська – 1 чайна ложка
  • Сіль
  • Зелень
  • Сік лимона
  • Перець чорний

Розраховано на 1 порцію

Спосіб приготування:

Теплий салат, що швидко готується, коли в вас є картопля в мундирах. 
- Відварену, почищену картоплю порізати і посмажити на сковорідці, посолити, поперчити;
- Перець порізати на кубики;
- Приготувати заправку: змішати олію (оливкову) 2 ст.л. з лимонним соком, гірчицею, подрібненим часником, поперчити;
- На тарілку викласти посмажену картоплю;
- викласти перець, полити заправкою, посипати зеленню.

І можна смакувати!

(рецерт не авторський)