Кабачковий торт

Рецепт від Анни Школьнікової

  • беремо 2 середні кабачки цукінні так грам по 700
  • нарізаємо кубиками не дуже великими (середніми)
  • на окрему тарілку нарізаємо кубиками цибулю, на іншу тарілочку дрібними кубиками часник. Кабачки і часник перемішуємо, солимо і даємо трохи постояти, доки готуємо інші страви.
  • Беремо декілька крупних помідорів, нарізаємо кружечками (знову ж на окрему тарілку)
  • Також в окремий посуд натираємо на крупній терці твердий сир

Коли все нарізали, готуємо глибоку, велику сковорідку і ставимо на вогонь, кладемо туди масло вершкове, щоб воно розтануло.

Кабачки і часник перемішуємо і викладаємо пластом, на цю масу посипаємо цибулю нарізану і накриваємо нарізаними кружальцями помідорами, затим викладаємо другий пласт так само і на помідори виливаємо сметану, покрваючи нею  весь верх, посипаємо тертим сиром і накриваємо кришкою.

Тушкуватися має не менше 25 хвилин на середньому вогні, затим виключаємо плитку і даємо дйти до готовності.

Куштувати можна як гарячим, так і холодним. Смачного!