Ніжний десерт з абрикосами і сиром

Рецепт від Надії Гураль 

Потрібно:

  • 0,5 кг свіжих абрикосів
  • 200 гр кремового сирку
  • 50 гр пліснявого блакитного сиру
  • 2 ложки порізаних горіхів, волоських і лісових
  • сіль, перець
  • зелень петрушки, декілька листків.

Приготування:

Абрикоси ошпарте легко підсоленим окропом, охолодіть в холодній воді і зніміть шкірку. Поріжте абрикоси на половинки і вийміть кісточки.

Змішайте кремовий сирок з пліснявим, приправте перцем і додайте порізані горіхи.  Приготовану масу покладіть кульками на половинки абрикосів.  Подавайте, прикрашаючи листям зеленої петрушки.

Смачного!