Квасоля по-карпатськи

Рецепт від Ольги Ганущак

Для приготування потрібно:

  • 2 склянки квасолі
  • 2 цибулини
  • 3 ст. ложки борошна
  • 1 ч. ложка солодкого червоного меленого перцю
  • 4 зубчики часнику
  • 5 ст. ложок олії
  • Сіль – за смаком

Свіжу квасолю відварити у підсоленій воді.

Тверду квасолю попередньо замочити на 7-8 годин, а потім відварити.

Відварену квасолю пропустити через м’ясорубку.

На олії спасерувати цибулю до золотистого кольору, додати борошно, перець, часник, трошки води і довести до кипіння.

До приготованої суміші покласти  перетерту квасолю, добре вимішати. Додати сіль за смаком.

Подавати страву теплою з салатом з чорної редьки.