Кукурудзяні кекси з чорницею

Рецепт від Людмили Шамрай

Нам необхідно: 170 грамів кукурудзяного борошна, 100 грамів пшеничного борошна, 125 грамів вершкового масла, 2 яйця, 150 грамів цукру, 125 грамів молока, 10 грамів порошку для випічки, 1 чайна ложки тертої  лимонної цедри, 0.5 чайної ложки кориці, 1 склянка чорниці, дрібка солі, цукор-пудра.

Готуємо: Розм’якшене масло збити з цукром, не припиняючи збивання, по одному додати яйця. Борошно змішати з порошком для випічки, корицею і сіллю і всипати цю суміш у масляну масу. Ретельно збити, влити молоко, додати цедру і ще  раз збити. Всипати ягоди у тісто, обережно перемішати і викласти у змащені формочки для кексів (формочки наповнювати наполовину). Випікати кекси при 180 градусах протягом 35 хвилин. Готові кекси охолодити і притрусити цукром-пудрою.