Олена Гопчук

Олена Гопчук — біографія

Олена Миколаївна Гопчук народилася 2 жовтня 1979 року у серці мальовничого міста Київ на Печерську. Мала щастя з‘явитися на світ у чудовій родині, яка передала мені за спадком традиції та вміння - мати – заслужений лікар України, Герасимова Таліна, лікує і викладає, батько – керівник підрозділу пасажирських перевезень Гопчук Микола, на пенсії керує нашим сімейним спокоєм. 

Олена Гопчук: Вірш із дитинства

Певно, ви мені не повірите, але мій перший вірш у житті був саме про Україну, отже – мої, ще дитячі, роздуми про Україну:

Україні

Батьківщина моя, Батьківщина,
Ти як сонце, як хліб як поля,
Батьківщина моя, Батьківщина,
Ти найкраща у світі Земля!
Батьківщина моя Батьківщина,
Сонце, радість,
Блакить голубина,
Ти одна на землі є така….

Поезія Олени Гопчук

Sting. “Shape of my heart”

За грою в карти медитує
Непередбачувана гра.
Грошей замало – він блефує,
Повага – наднизька ціна.

Він грає щоби з‘ясувати,
Таємності життя  як гри.
Щоб не втрачати – набувати
І в танці по життю іти.

Валети, дами, трефи, піки...
Для нього жодних перешкод
умови гри не мають.
Тільки...
для смутку досить є нагод.

Коли казав він про кохання -
йому не вірили,  дарма,
знецінили всі сподівання...
Єдиний спосіб жити – гра.

Смачний омлет

Рецепт від Олени Гопчук

Ретельно збити яйця з молоком – краще звичайної виделкою. Розтопити на сковороді вершкове масло, сковорода повинна бути достатньо розігріта, інакше омлет не вийде повітряним. Як тільки масло перестане пінитися, додати яйця з молоком, покривши все дно. Потрібно негайно підняти ту частину омлету, яка прихопила, щоб яєчна суміш під неї затекла. Повторити так кілька разів, злегка похитуючи сковороду, щоб омлет швидше «прихопився» з усіх боків. За хвилину до повної готовності розподілити тертий сир по одній половині омлету і готувати ще 20 секунд, додати порізану зелень за смаком.

За допомогою лопатки звернути омлет, накривши сирну половинку інший. Вимкнути вогонь і залишити готуватися ще секунд на 30.

Об'єднати вміст