Ольга Троханчук

Ольга Троханчук — автобіографія

Ольга Троханчук  (дизайнер-фотограф)

Народилася в Києві у 1985 році, закінчила економічний факультет КНУТД, працювала на держслужбі. Але потім, вже в процесі роботи, зрозуміла, що бухгалтерія з її цифрами та звітами, то не для мене. Саме тоді більше часу стала приділяти фотографії, працювала фотокореспондентом в молодіжному електронному журналі «СОДА».  З того часу  репортажна зйомка — моя улюблена. Ще моєю слабкістю є старі мануальні об’єктиви, ними фотографувати складніше, але результат того вартий, завжди виходять красиві та неповторні знімки.

Ольга Троханчук: Україна для мене — відкрита книга

Україна для мене, як фотографа та дизайнера, відкрита книга, яка надихає, дивує та зачаровує. Я дуже люблю мандрувати, і нібито вже дуже багато де побувала, але кожного разу перехоплює подих від фантастичних карпатських краєвидів, морських пейзажів, поліських боліт, південних степів, а також промислових районів з їхніми відвалами та шахтами.

Наразі не все так добре в нашому краї, як того б хотілося, але ж зміни в хорошому напрямку починаються саме з кожного з нас. Тож ми все ще можемо перевернути цей світ на краще.

Рецепт хліба — житньо-пшеничного з солодом

Рецепт від Ольги Троханчук

Люблю пекти різноманітний хліб: кукурудзяний, на пиві з базиліком, кабачковий, житньо-пшеничний.

Рецепт беру з книг або інтернету, а далі експериментую, додаю якісь свої інгредієнти. Так шляхом спроб та помилок віднайшла свій улюблений рецепт хліба — житньо-пшеничного з солодом.

  • 30 грам пресованих дріжджів
  • Склянка теплої води або сироватки
  • Декілька ложок пшеничного борошна

Поставити на півгодини, накривши рушником, у тепле місце.

Потім перемішати, додати чайну ложку солі, 2 столові ложки варення (беру будь-яке, яке є в холодильнику), 2 столові ложки олії, 2 столові ложки житнього ферментованого солоду, склянку житнього борошна і далі по необхідності додавати пшеничне борошно, вимішати, додати соняшникові ядра або горіхи, родзинки.

Поставити підходити, потім сформувати хлібину, покласти у форму, дати піднятися і можна ставити випікатися десь хвилин на 30-40.

Об'єднати вміст