Світлана Соколова

Світлана Соколова — біографічні відомості

Світлана Соколова народилася на Волині. Дитинство та юність пройшли в шахтарському містечку Нововолинськ та на Шацьких озерах, звідки родом мої батьки. Після закінчення школи подалася здобувати вищу освіту до Києва, де й мешкаю дотепер.

Я з дитинства люблю працювати з тканиною, шити, в’язати та вигадувати щось нове. З часом я зрозуміла, що найбільше люблю майструвати різноманітні торбинки. Мені подобається вигадувати форму, дизайн та прикрашати готову річ. Найбільше задоволення я отримую в момент перетворення клаптика тканини та ниток на готову річ, яку можна використовувати кожен день.

Світлана Соколова: Ми зможемо збудувати міцну процвітаючу країну

Україна – це моя Батьківщина. Тут я народилася і люблю цей край. Мені дуже подобається подорожувати по Україні. Коли їду на Волинь, то бачу безліч прекрасних пейзажів – це і непроглядні ліси Полісся, де живуть мавки і прекрасні голубі бездонні озера Волині, де ще водяться лісовики. Київ я люблю за те, що гостинно прийняв в свої обійми і тут я можу реалізувати всі свої творчі задуми.

Я дуже хочу, щоб на нашій чудовій благословенній землі завжди був мир та спокій. Я знаю, що ми зможемо збудувати міцну процвітаючу країну, якщо кожен з нас буде займатися улюбленою справою.

Сумки від Світлани Соколової

Інші невеличкі колекції сумок можна побачити та придбати на сайті Світлани Соколової mnogonitok.com.ua

Мереживні деруни

Улюблений рецепт від Світлани Соколової

Для того, щоб приготувати мереживні деруни потрібно зовсім мало продуктів.

Головний компонент, звичайно ж, це картопля. Я її натираю на звичайній терці, тому що консистенція після натирання в комбайні, наприклад, зовсім не та і смак не той. Отже, натерти на мілку терку 4 середні картоплини, додати столову ложку сметани та одне яйце. Трішки посолити та поперчити, за смаком.

Гарно перемішати тісто і смажити на сковорідці, викладаючи ложкою тісто.

Об'єднати вміст