Вікторія Колісник

Вікторія Колісник — біографія

Народилася у селі Шевченкове, саме там де Тарас Григорович Шевченко провів свої дитячі роки і «пас ягнята за селом» (там і пам'ятник при в'їзді є маленького Тараса з ягнятками). Потім із батьками переїхала до міста Черкаси. Закінчила школу, університет (за спеціальністю журналістика). Під час навчання працювала журналістом в газеті, на радіо та на телебаченні – визначалася, що мені більше подобається. На останньому курсі одружилася і переїхала з чоловіком до Києва втілювати в життя свою мрію – працювати на телебаченні в новинах. Навчалася паралельно за вільним графіком відвідувань. Через кілька років зрозуміла, що в Києві жити не хочу – перебралися у село під Черкасами.

Вікторія Колісник: Україна – це країна можливостей

Україна – це країна, яка має великий потенціал. Розташована посеред Європи, має родючі землі, чудовий клімат. Це країна можливостей, яка стрімко змінюється. Вірю, що вже дуже скоро ми матимемо європейський рівень життя і безвізовий режим. Шкода, що шлях до цього не такий легкий і мирний, як би хотілося.

Ліниві голубці

Кулінарний рецепт від Вікторії Колісник

Секрет цієї страви у тому, що вона приготована у глиняному горщику. Тому вона ароматніша, соковитіша і ніжніша, ніж, скажімо, у чавунці чи каструлі. Вам треба:

  • глиняний горщик з покришкою;
  • пів невеличкої капустини;
  • свиняче жирне мясо без кістки (чим більше мяса, тим смачніше);
  • жменю рису (я люблю довгастий і розсипчастий, типу Жасмин);
  • сіль, перець та лавровий листок за смаком;
  • яйце (бажано домашнє).
Об'єднати вміст