Рулет «Швидко та смачно!»

Рецепт від Світлани Патри

Вирізняється швидкістю приготування та порівняною доступністю продуктів – крем готуєте на власний розсуд. Його також можна замінити варенням чи вареним згущеним молоком.

ТІСТО:

  • 5 яєць;
  • 6 ст.л. цукру;
  • 5 ст.л. борошна;
  • 2 ст.л. крохмалю;

Білки відокремити від жовтків, збити їх до утворення густої піни і, поступово додаючи цукор, збивати до тих пір, поки піна не стане міцною .

Потім додавати яєчні жовтки, чергуючи їх з сумішшю борошна і крохмалю. Перемішувати обережно.

Тісто викласти на пергамент. Розрівняти (цієї порції якраз вистачає на весь деко ) .

Випікати в розігрітій до 180С духовці до ніжно-рожевого кольору ( 10-15 хвилин). Бісквіт вийняти і відразу ж перевернути на чистий рушник або лист пергаменту, посипаного цукром. Пергамент, на якому випікався бісквіт, виявиться зверху, його знімаємо. Згорнути в рулет разом з рушником / пергаментом.

СМАЧНОГО!