Торт «Боталя»

Рецепт від Богдани Пілецької

Хочу поділитись з вами рецептом мого улюбленого торта, який я вичитала в одному з кулінарних журналів. З того часу на свята випікаю тільки цей неймовірно смачний торт.

БОТАЛЯ

1 корж: 7 білків, 1 стакан цукру, 3 ст. л. крохмалю, 1 ч.л. порошку до печива, 2 ст. л. оцету,  4 ст.л. муки.

2 корж: 7 жовтків, 4 ст.л. цукру, 1 яйце, 4 ст.л. муки, 1 ст.л. порошку до печива, 3 ст.л. оцету.

3 корж: 2 яйця, 1 стакан цукру, 4 ст.л. какао, 1 ч.л. амонію, 1 склянка сметани, 1 стакан муки.

Крем: 2 яйця, 1 стакан цукру, 1 ст.л. крохмалю, 2 ст.л. муки, 2 стакани молока – варимо до густої маси і змішуємо з 300 г масла.

Смачного!!!