Молода баранина під кмином

Рецепт від Ольги Гпнущак

Для приготування потрібно

  • Баранина – 1кг
  • Смалець – 100г
  • Часник – 5-6 зубців
  • Кмин – 1 чайна ложка
  • Сметана – 1 склянка
  • Оцет – 1 склянка
  • Сіль, перець – за смаком
  • Січена зелень петрушки і кропу – 1 ст. ложка

Готуємо маринад: до 2 л води влити оцет, додати сіль, лавровий листок. Покласти у нього м’ясо і відставити на 3 години.

Витягнути м’ясо з маринаду, порізати на дрібні шматки, посолити, поперчити і викласти в сотейник із розтопленим смальцем.

Тушкувати м’ясо 30хв на слабкому вогні, а потім добавити посічений часник, кмин, сметану і тушкувати ще 15 хв. Готове м’ясо подавати з рисом або смаженою картоплею. Посипати зеленню петрушки або кропу