Супер-почеревина

Рецепт Віри Дубіно

Раджу господиням приготувати смачну почеревину так, як роблю це я. Беру  свіжу почеревину, змащую її різними спеціями, солю. Додаю часник, лавровий лист і залишаю так щонайбільше на добу. Потім скручую, зв’язую, кладу у два прозорі кухонні пакети, які теж щільно зав’язую. Опускаю у кип’ячену воду, де почеревина на невеличкому вогні вариться три години. Виймаю, звільняю від пакетів і -  на  холод під гніт. Ну, дуже смачно, просто – супер!

 

Ще одним рецептом хочу поділитися.

Фірмова страва  - сирники зі сметанно-медовим соусом

500 г сиру, 2 яйця, 6-7 ст. ложок манки, 1 ч.л. розпушувача тіста; трішки солі та цукру.

Для соусу:0,5л сметани, 2 ст.л. меду.

Яйця збити з цукром, додати сир, манку, розпушувач і добре перемішати. Залишити на 2-3 хвилини, щоб манка трохи набухла. З отриманого тіста обсмажити сирники з обох боків (беру столовою ложкою).

На дно посудуналити соус, викласти сирники шарами, чергуючи їх із соусом. Ставлю в розігріту духовку на 15-20 хв.

Соус готую так: добре вимішую сметану з медом.