Раджу господиням приготувати смачну почеревину так, як роблю це я. Беру свіжу почеревину, змащую її різними спеціями, солю. Додаю часник, лавровий лист і залишаю так щонайбільше на добу. Потім скручую, зв’язую, кладу у два прозорі кухонні пакети, які теж щільно зав’язую. Опускаю у кип’ячену воду, де почеревина на невеличкому вогні вариться три години. Виймаю, звільняю від пакетів і - на холод під гніт. Ну, дуже смачно, просто – супер!
Ще одним рецептом хочу поділитися.
500 г сиру, 2 яйця, 6-7 ст. ложок манки, 1 ч.л. розпушувача тіста; трішки солі та цукру.
Для соусу:0,5л сметани, 2 ст.л. меду.
Яйця збити з цукром, додати сир, манку, розпушувач і добре перемішати. Залишити на 2-3 хвилини, щоб манка трохи набухла. З отриманого тіста обсмажити сирники з обох боків (беру столовою ложкою).
На дно посудуналити соус, викласти сирники шарами, чергуючи їх із соусом. Ставлю в розігріту духовку на 15-20 хв.
Соус готую так: добре вимішую сметану з медом.