Якщо вам пощастить придбати або виміняти на усмішку всі складові, які зроблять найкращою подією ПАНСЬКУ СИРНУ ПАСКУ, я розповім вам як її правильно їсти… і це головна хитрість рецепта.
Приготуйте:
Пиріг „Крокодил” не лише смачний, але й прикольний на вигляд.
Тісто:
Начинка:
Тушкована на пательні капуста з смаженою морквою та цибулею, 2 варені яйця, зелень, домашній кетчуп.
Спосіб приготування:
Рецепт від Юлії Фурси
Такий салат з селерою і куркою – не тільки апетитна, але і дуже корисна страва. Вживаючи його, ви отримуєте максимум користі і мінімальну кількість калорій. А що ще потрібно сучасній жінці?
Стиглі соковиті помідори – 500 гр.
Червоні товстостінні солодці перці – 300 гр.
Зелень, часник, оливкова олія, сіль та перець, стакан бульйону чи сухого білого вина.
Помідори трішки надсікти хрестоподібно зверху й бланширувати.
Перці змастити оливковою олією й запекти при t 200 С до утворення чорних підпалин (приблизно, 10 хвилин). З печених перців зняти шкірку й вибрати насіння. Остудити.
Люблю пекти різноманітний хліб: кукурудзяний, на пиві з базиліком, кабачковий, житньо-пшеничний.
Рецепт беру з книг або інтернету, а далі експериментую, додаю якісь свої інгредієнти. Так шляхом спроб та помилок віднайшла свій улюблений рецепт хліба — житньо-пшеничного з солодом.
Поставити на півгодини, накривши рушником, у тепле місце.
Потім перемішати, додати чайну ложку солі, 2 столові ложки варення (беру будь-яке, яке є в холодильнику), 2 столові ложки олії, 2 столові ложки житнього ферментованого солоду, склянку житнього борошна і далі по необхідності додавати пшеничне борошно, вимішати, додати соняшникові ядра або горіхи, родзинки.
Поставити підходити, потім сформувати хлібину, покласти у форму, дати піднятися і можна ставити випікатися десь хвилин на 30-40.
Рецепт від Іванни Юрків.
Тісто : 150 г цукру збити з 3 –ма жовтками, додати 150 г розтопленого масла, 1,5 ч.л. розпушувача і 2скл. борошна.
1.200 кг перетертого сиру змішати з 4-ма яйцями, 1 скл. цукру, 2 п ванільного цукру. Влити 100 г олії, 200 г молока, вимішати. Пекти 1 год при 180 градусах. На спечений сирник вилити піну , збиту з 3-х білків + 150 г цукру і ще на 15 хв. в духовку.
Для приготування потрібно:
Рецепт від Ольги Ганущак
Для приготування потрібно:
Свіжу квасолю відварити у підсоленій воді.
Тверду квасолю попередньо замочити на 7-8 годин, а потім відварити.
Відварену квасолю пропустити через м’ясорубку.
На олії спасерувати цибулю до золотистого кольору, додати борошно, перець, часник, трошки води і довести до кипіння.
До приготованої суміші покласти перетерту квасолю, добре вимішати. Додати сіль за смаком.
Рецепт від Ольги Гпнущак
Для приготування потрібно
Готуємо маринад: до 2 л води влити оцет, додати сіль, лавровий листок. Покласти у нього м’ясо і відставити на 3 години.
Витягнути м’ясо з маринаду, порізати на дрібні шматки, посолити, поперчити і викласти в сотейник із розтопленим смальцем.
Хочу поділитись з вами рецептом мого улюбленого торта, який я вичитала в одному з кулінарних журналів. З того часу на свята випікаю тільки цей неймовірно смачний торт.
БОТАЛЯ
1 корж: 7 білків, 1 стакан цукру, 3 ст. л. крохмалю, 1 ч.л. порошку до печива, 2 ст. л. оцету, 4 ст.л. муки.
2 корж: 7 жовтків, 4 ст.л. цукру, 1 яйце, 4 ст.л. муки, 1 ст.л. порошку до печива, 3 ст.л. оцету.
3 корж: 2 яйця, 1 стакан цукру, 4 ст.л. какао, 1 ч.л. амонію, 1 склянка сметани, 1 стакан муки.
Крем: 2 яйця, 1 стакан цукру, 1 ст.л. крохмалю, 2 ст.л. муки, 2 стакани молока – варимо до густої маси і змішуємо з 300 г масла.
Смачного!!!
Потрібно:
Для крему: