Ольга Ганущак

Ольга Ганущак — автобіографія

Ольга Ганущак — народилася 31 травня 1962 року у селі Жупани Сколівського району. Нас у батьків було семеро – чотири сини і три дочки. Родина у нас музична – батько з братами свого часу грали на всіх весіллях у Сколівському районі. Я теж мала талант до музики, тому навчалася у музичній школі-інтернаті спочатку у Дрогобичі, а потім у Львові.

Ольга Ганущак: Україна – то моя рідна земля

Україна – то моя рідна земля, то люди, які мені рідні  і близькі.  Але разом з тим сьогоднішня Україна – то мій біль. Бо у нас розбиті дороги, у селах спивається молодь. А так не має бути.

Я хочу, щоб Україна була такою, як вона заслуговує бути – щоб люди не втікали на заробітки, а обробляли рідну землю і достойно жили. Щоб талановиті діти здобували освіту і залишалися жити на рідній землі, і бачили в Україні перспективи для своїх дітей.

А ще хочу, щоб молодь споживала здорову їжу, і ми мали наступні покоління здорових українців. 

У журі «Великого пекарського турніру»

У 2013 була єдиним представником України у складі міжнародного журі на шоу «Великий пекарський турнір». Перед зйомками проекту довелося пройти суворий кастинг: представники каналу  «1+1» приїжджали до Львова. Довелося змагатися за право бути членом журі не лише з відомими майстрами зі столиці й інших областей, а навіть із колегами з рідного навчального закладу. За час роботи вдалося відзняти 10 програм тривалістю 90 хвилин кожна. Зйомки були щоденно і тривали допізна.

Студениця (холодець)

холодецьРецепт від Ольги Ганущак

Для приготування потрібно:

  • 2 штуки свинячих ніжок
  • 1 кг свинячого м’яса
  • 1 морквина
  • 1 шт. кореня петрушки
  • 1 цибулина
  • 3 лаврових листки
  • 7 горошин чорного перцю
  • 3 ч. ложки солі
  • 4-5 зубців часнику

Квасоля по-карпатськи

Рецепт від Ольги Ганущак

Для приготування потрібно:

  • 2 склянки квасолі
  • 2 цибулини
  • 3 ст. ложки борошна
  • 1 ч. ложка солодкого червоного меленого перцю
  • 4 зубчики часнику
  • 5 ст. ложок олії
  • Сіль – за смаком

Свіжу квасолю відварити у підсоленій воді.

Тверду квасолю попередньо замочити на 7-8 годин, а потім відварити.

Відварену квасолю пропустити через м’ясорубку.

На олії спасерувати цибулю до золотистого кольору, додати борошно, перець, часник, трошки води і довести до кипіння.

До приготованої суміші покласти  перетерту квасолю, добре вимішати. Додати сіль за смаком.

Молода баранина під кмином

Рецепт від Ольги Гпнущак

Для приготування потрібно

  • Баранина – 1кг
  • Смалець – 100г
  • Часник – 5-6 зубців
  • Кмин – 1 чайна ложка
  • Сметана – 1 склянка
  • Оцет – 1 склянка
  • Сіль, перець – за смаком
  • Січена зелень петрушки і кропу – 1 ст. ложка

Готуємо маринад: до 2 л води влити оцет, додати сіль, лавровий листок. Покласти у нього м’ясо і відставити на 3 години.

Витягнути м’ясо з маринаду, порізати на дрібні шматки, посолити, поперчити і викласти в сотейник із розтопленим смальцем.

Об'єднати вміст