Ольга Ганущак — народилася 31 травня 1962 року у селі Жупани Сколівського району. Нас у батьків було семеро – чотири сини і три дочки. Родина у нас музична – батько з братами свого часу грали на всіх весіллях у Сколівському районі. Я теж мала талант до музики, тому навчалася у музичній школі-інтернаті спочатку у Дрогобичі, а потім у Львові.
Україна – то моя рідна земля, то люди, які мені рідні і близькі. Але разом з тим сьогоднішня Україна – то мій біль. Бо у нас розбиті дороги, у селах спивається молодь. А так не має бути.
Я хочу, щоб Україна була такою, як вона заслуговує бути – щоб люди не втікали на заробітки, а обробляли рідну землю і достойно жили. Щоб талановиті діти здобували освіту і залишалися жити на рідній землі, і бачили в Україні перспективи для своїх дітей.
А ще хочу, щоб молодь споживала здорову їжу, і ми мали наступні покоління здорових українців.
У 2013 була єдиним представником України у складі міжнародного журі на шоу «Великий пекарський турнір». Перед зйомками проекту довелося пройти суворий кастинг: представники каналу «1+1» приїжджали до Львова. Довелося змагатися за право бути членом журі не лише з відомими майстрами зі столиці й інших областей, а навіть із колегами з рідного навчального закладу. За час роботи вдалося відзняти 10 програм тривалістю 90 хвилин кожна. Зйомки були щоденно і тривали допізна.
Для приготування потрібно:
Рецепт від Ольги Ганущак
Для приготування потрібно:
Свіжу квасолю відварити у підсоленій воді.
Тверду квасолю попередньо замочити на 7-8 годин, а потім відварити.
Відварену квасолю пропустити через м’ясорубку.
На олії спасерувати цибулю до золотистого кольору, додати борошно, перець, часник, трошки води і довести до кипіння.
До приготованої суміші покласти перетерту квасолю, добре вимішати. Додати сіль за смаком.
Рецепт від Ольги Гпнущак
Для приготування потрібно
Готуємо маринад: до 2 л води влити оцет, додати сіль, лавровий листок. Покласти у нього м’ясо і відставити на 3 години.
Витягнути м’ясо з маринаду, порізати на дрібні шматки, посолити, поперчити і викласти в сотейник із розтопленим смальцем.