Цукерки домашні (пісні та корисні)

Любимі ласощі Анастасії Черняк-Котлінської

Інгредієнти:

  • Фініки – 200 г
  • Арахіс – 150 г
  • Пластівці вівсяні – 2 ст. ложки
  • Горіхи волоські – 50 г

Розраховано на 10 порцій. Час приготування – 30 хв.

Спосіб приготування:

Для приготування смачних та корисних домашніх цукерок потрібно придбати гарної якості фініки та арахіс, а далі все просто:

  • горішки та вівсяні пластівці поставити на кілька хвилин у розігріту до 160 градусів духовку. Постійнонаглядатиаби вони слегка підрум'янились;
  • горішки з пластівцями подрібнити;
  • фініки ретельно помити, вибрати кісточки, з’єднати з меленими горішками та пластівцями і все гарно змолоти за допомогою кухонної техніки;
  • з маси сформувати цукерочки. Можна використовувати силіконові формочки для приготування цукерок, а можназ робити просто маленькі кульки.

(Рецепт не авторський)