Любимі ласощі Анастасії Черняк-Котлінської
Інгредієнти:
- Фініки – 200 г
- Арахіс – 150 г
- Пластівці вівсяні – 2 ст. ложки
- Горіхи волоські – 50 г
Розраховано на 10 порцій. Час приготування – 30 хв.
Спосіб приготування:
Для приготування смачних та корисних домашніх цукерок потрібно придбати гарної якості фініки та арахіс, а далі все просто:
- горішки та вівсяні пластівці поставити на кілька хвилин у розігріту до 160 градусів духовку. Постійнонаглядатиаби вони слегка підрум'янились;
- горішки з пластівцями подрібнити;
- фініки ретельно помити, вибрати кісточки, з’єднати з меленими горішками та пластівцями і все гарно змолоти за допомогою кухонної техніки;
- з маси сформувати цукерочки. Можна використовувати силіконові формочки для приготування цукерок, а можназ робити просто маленькі кульки.
(Рецепт не авторський)