Тортик не печений

Улюблений рецепт Галини Жубіль-Книш
 

  • 700 гр сиру коров"ячого
  • 300 гр масла
  • 500 гр пісочного печива квадратного
  • 1/2 скл теплого пареного молока (або чай, кава, сік,компот...)
  • 1 п. ванільного цукру
  • 5 ст.л. ложок цукру
  • ягоди з варення або свіжі

Збиваємо масло з цукром, додаємо сир, ваніль і ще раз добре збиваємо міксером. 
Гріємо молоко. На тацю викладаємо 6-8 печенинок, зверху поливаємо кожну печенинку ложечкою з теплим молоком. Змащуємо перший шар кремом товщиною, як печиво. Викладаємо на крем кілька ягід. Кожну печенинку наступного шару мачаємо у молоко і викладаємо на крем. Робимо стільки шарів печива, на скільки вистачає крему. Залишаємо крем щоб обмастити верх і боки тортика. Боки обсипаємо крихтами від печива, а верх посипаємо тертим шоколадом(тертою цукеркою, кокосовою стружкою, присипкою...) Ставимо на декілька годин в холодильник.