Празький торт
1,5 склянки муки, ½ б. згущеного молока(не вареного), 2-3 яйця, 4 стол. ложки какао, 200 грам сметани, 1 ч.л. соди погашеної оцтом.
Випікати 2 коржі. Змастити коржі сиропом, а потім кремом: 200 грам масла, ½ згущеного молока, ванілін, 4 стол. Л. какао. Зверху змастити помадкою: 2-3 стол. л. какао, 3 ст. л. молока, 0,5 ст. цукру, 50 гр. масла.
Ну що? Підсолодили душу?
А тепер, пропоную зробити тушонку. Така страва завжди виручить і в дорозі, і коли прийдуть неждані готі.
1 кг печінки, 2 кг сала, 3 кг м’яса – перекрутити на м’ясорубку. 10 яєць сирих вбити у фарш і 10 цибулин покришити і пропасирувати, посолити, поперчити, розкласти у 0,5 банки стерилізувати три години.