Грецький салат

Рецепт від Таміли Гринюк

Помідори, огірки, болгарський перець, цибуля  ріжуться на свій розсуд: кубиками чи кілечками. Помідори краще кубиками, щоб  не витікали.  Маслини добавляють на свій смак – цілими, розрізаними навпіл чи кружальцями.  Порізані овочі  змащують олією, перемішують,  а потім добавляють нарізаний кубиками сир фета. Посипають сушеним орегано, перцем  та за смаком сіллю.

Інгредієнти:

  • 3-4 смачних стиглих помідори
  • 1 огірок
  • 1/2 болгарського перцю (червонного і зеленого)
  • 1 солодка червона цибулина
  • 120 г сиру фета
  • 2-3 ст. ложки оливкової олії (можна соняшникової)
  • 20-30 маслин без кісточок
  • чорний мелений перець
  • близько 1 ст. ложки сушеного орегано
  • сіль

Основними і обов’язковими інгредієнтами цього салату є помідори, фета, цибуля, оливкова олія, тому якість салату залежить саме від них. Решту інгредієнтів можете додавати на свій розсуд. Наприклад, замість орегано добавляти  листки салату,  зелений укроп або петрушку.