Курка по-вірменськи

Рецепт від Людмили Ґрацієвської

З рецептом повна халепа, люблю, щоб все було швидко. Хоча... 

«Курка по-вірменськи»

  • куряче філе (3шт.);
  • цибуля;
  • печериці (300гр.);
  • соус Ткемалі;
  • сметана/майонез;
  • сир голандський тертий.

Братванку злегка змастити олією. Нарізати багато ріпчатої цибулі, рівно стільки, щоб вкрити усе дно. Зверху кладемо філе курки порізане, як на відбивні. Солимо, перчимо за смаком і гідно поливаємо це все соусом Ткемалі (або ж іншим, що має солодкавий присмак). Додаємо трохи майонезу в оригіналі, але я даю сметану і теж виходить непогано. Рівномірно розмащуємо соусно-сметанну (чи майонезну) масу по курочці. Кружальцями нарізаємо печериці і викладаємо наступним шаром. Знову злегка змащуємо майонезом/сметаною. Ставимо в розігріту духовку і запікаємо при температурі в 180 С протягом 1 год. За 15 хв. до готовності щедро посипати все тертим голандським сиром.

От і все. Смачного!