Коли у хаті багато дітей, готувати доводиться швидко та неодмінно смачно, задовольняючи усі смаки. Отже, один з таких рецептів – курячі крильця у вершково-медовому соусі.
Для приготування цієї страви потрібно взяти:
Крильця треба промити водою, висушити, та відрізати від них тонку частину, аби вийшла форма, схожа на сердечко. Кожне крильце з обох боків змастити вершковим маслом та обмокнути у борошно. Взяти противень, розкласти на ньому фольгу та покласти крильця. Помістити противень у розігріту духовку. Доки крильця запікаютсья, взяти вершкове масло, розтопити. Додати туди мед, трішечки солі та за бажанням соєвого соусу. Коли крильця підсмажаться і будуть майже готові (хвилин 30), полити крильця зверху приготованим соусом, та потримати в духовці ще хвилин 5, аби підсмажити скоринку. Красиво та апетитно виглядають крильця, викладені на зелені листочки салату.
Смачного!