Курячі крильця у вершково-медовому соусі

Рецепт від Марії Кудрявцевої 

Коли у хаті багато дітей, готувати доводиться швидко та неодмінно смачно, задовольняючи усі смаки. Отже, один з таких рецептів – курячі крильця у вершково-медовому соусі.

Для приготування цієї страви потрібно взяти:

  1.  Курячі крильця – 8 шт.
  2. Борошно – 3 ст.л.
  3. Масло вершкове – 50 г
  4. Соус соєвий – 1 ч.л.
  5. Мед – 1 десертна .л.
  6. Сіль
  7. Фольга для запікання

Крильця треба промити водою, висушити, та відрізати від них тонку частину, аби вийшла форма, схожа на сердечко. Кожне крильце з обох боків змастити вершковим маслом та обмокнути у борошно. Взяти противень, розкласти на ньому фольгу та покласти крильця. Помістити противень  у розігріту духовку. Доки крильця запікаютсья, взяти вершкове масло, розтопити. Додати туди мед, трішечки солі та за бажанням соєвого соусу. Коли крильця підсмажаться і будуть майже готові (хвилин 30), полити крильця зверху приготованим соусом, та потримати в духовці ще хвилин 5, аби підсмажити скоринку.  Красиво та апетитно виглядають крильця, викладені на зелені листочки салату.

Смачного!