Морську рибу ріжемо на шматки розміром 6-7 см. Присолюємо, обкачуємо в борошні й смажимо на олії до світло-червоного кольору. Обсмажену рибу викладаємо на застелену пергаментним папером форму для запікання. На кожен кусочок кладемо кільце маринованого ананаса.
Окремо готуємо соус. Для цього на олії смажимо порізану не дуже мілко ріпчасту цибулю, моркву, натерту на терці з більшими отворами (як для столового буряка). Коли суміш підтушкується, додаємо 4-5 ложок томатного соусу (у сезон краще порізані дрібно помідори), а також змішані в рівних пропорціях сметану й майонез. Як тільки соус закипить, одразу виливаємо його на підготовлену рибу і ставимо в духовку на 20-30 хв. Смачного!