Французький цибулевий пиріг

Рецепт від Ірини Кулаковської         

Тісто: 1 скл. борошна, 125 г вершкового масла, 3 ст.л. сметани, сіль.

Начинка: 3 ст. л. вершкового масла, 1 кг ріпчастої цибулі, нарізаної тонкими кружальцями, 1,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л. цукру, 0,5 ч. л. чорного молотого перцю, 4 яєць, 1,5 скл. сметани, червоний перець, мускатний горіх за смаком.

Замісити тісто, покласти на 3 години в холодильник. Цибулю з сіллю, цукром  і чорним перцем обсмажити на вершковому маслі так, щоб вона стала м’якою, але не зарум’янилась. Яйця, сметану, червоний перець, мускатний горіх збити і змішати з цибулею. Тісто розкачати, викласти в форму. Покласти начинку. Випікати в гарячій духовці.