Ретельно збити яйця з молоком – краще звичайної виделкою. Розтопити на сковороді вершкове масло, сковорода повинна бути достатньо розігріта, інакше омлет не вийде повітряним. Як тільки масло перестане пінитися, додати яйця з молоком, покривши все дно. Потрібно негайно підняти ту частину омлету, яка прихопила, щоб яєчна суміш під неї затекла. Повторити так кілька разів, злегка похитуючи сковороду, щоб омлет швидше «прихопився» з усіх боків. За хвилину до повної готовності розподілити тертий сир по одній половині омлету і готувати ще 20 секунд, додати порізану зелень за смаком.
За допомогою лопатки звернути омлет, накривши сирну половинку інший. Вимкнути вогонь і залишити готуватися ще секунд на 30.
3 яйця, 50 гр. молока, 50 гр. вершкового масла, сіль, перець, зелень за смаком.