Ольга Харченко

Ольга Харченко — автобіографія

Ольга Олександрівна Харченко народилася 8 лютого 1949, живе у Львові, керівник проекту «ІНВАЛІДНІСТЬ – НЕ ВИРОК»

ОСВІТА

1968–1973 — Львівський державний університет ім. І.Франка, механіко-математичний факультет. Спеціальність: математик, викладач математики.

2007 — Львівський міжрегіональний центр соціально-трудової професійної та медичної реабілітації інвалідів, професія: водій транспортного засобу категорії «В».

ДОСВІД РОБОТИ

Ольга Харченко: Моя любов до України

Я люблю і обожнюю свою рідну-неньку Україну. Запитаєте чому? А я скажу, що надзвичайні краєвиди, солов’їні пісні, що лунають ще з мого дитинства та все інше, що не можливо описати звичайною людською мовою, можна передати лише серцем. 

Моя Батьківщина подбала особисто за мене, надавши мені безкоштовну вищу освіту та житло. Моя ненька-Україна збагатила мій внутрішній світ талантом до вишивання. Україна, її талановиті лікарі врятували моє життя і надали мені можливість працювати, постійно маючи змогу скористатися санаторно-курортним лікуванням і творити руками красу, яку переживаю в душі.

Інвалідність – не вирок, а шанс і надія до самовдосконалення

В кожної епохи є свої герої і героїні. Українка сьогодення, 64-річна львів’янка, повна сил і творчого потенціалу, самотня особа похилого віку, інвалід 2-ї групи трудового каліцтва, Харченко Ольга надихає своїм життєвим завзяттям, потенціалом і натхнення кожного, хто зустрічається її на своїй життєвій дорозі.

М'ясце в горщику

Улюблений кулінарний шедевр Ольги Харченко

Спосіб приготування: підготовлену телячу грудинку, порізану на невеличкі шматки, присипаю сіллю, тоді обсмажую на сковорідці на середньому вогні.

Почищену картопельку та цибулю, нарізаю невеличкими шматками-кубиками і підсмажую все окремо до рум’янця. Опісля цибульку та картопельку перемішую, заправляючи сіллю та меленим чорним перцем.

Підсмажені шматочки грудинки викладаю на дно глиняного горщика, а зверху шарами кладу підсмажену цибульку та картопельку, тоді нарізані кільцями свіженькі помідорчики, тоді знову картопелька з цибулькою, і все це поливаю жиром (що залишився від смаження шматків грудинки).

Вся страва потрапляє в гарячу пічку-духовку на 30-40 хв.

Об'єднати вміст