Світлана Іванівна Мирвода народилась 29.02 1960 р. на Волині в с. Дубове, Ковельського району
Закінчила Львівську державну консерваторію ім. М. Лисенка (1985) та Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» (2006)
Працює в Академічному оркестрі народної та популярної музики Національного радіо концертмейстером групи бандур.
Створила і читає курс «Соціально-економічні аспекти розвитку культури» в Університеті «Україна», працюючи старшим викладачем кафедри менеджменту організацій.
Україна для мене - все, що є рідним і близьким… Це десь дуже глибоко у душі і пояснити словами все неможливо. Це моя родина, земля, де народилась, вчилась і живу. Це мова, пісня, бандура, козацький дух і багато ще чого. Була у 14 країнах, хочу їздити ще, а жити, хай там що - тільки в Україні! Слава Україні!
Заслужена артистка України, володарка Гран-прі міжнародного фестивалю «Світ музики» (Італія), лауреат всеукраїнських фестивалів і конкурсів: «Пісенний вернісаж», «Осіннє рандеву», «Пісня року», «Рідна мати моя», імені Остапа Вересая, «Родинна творчість», лауреат літературно-мистецької премії ім..Дмитра Луценка «Осіннє золото», нагороджена Почесною грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом», артистка Національної радіокомпанії України, старший викладач ВМУРоЛ &laqu
1 кг червоних буряків, 100 г сушених грибів, 2 цибулини, ½ склянки олії, 3-4 зубка часнику, 10 грецьких горіхів, оцет, цукор, сіль.
Буряки зварити у шкірці, почистити, нарізати соломкою і скропити оцтом. Одну цибулину дрібно посікти і потушкувати в олії. Другу цибулину і зварені гриби нарізати соломкою. Горіхи почистити і подрібнити. Часник потовкти. Усі продукти з'єднати, заправити олією, сіллю і цукром на смак.
Подавати у керамічній мисці.
Смачного!