Народилася у селі Шевченкове, саме там де Тарас Григорович Шевченко провів свої дитячі роки і «пас ягнята за селом» (там і пам'ятник при в'їзді є маленького Тараса з ягнятками). Потім із батьками переїхала до міста Черкаси. Закінчила школу, університет (за спеціальністю журналістика). Під час навчання працювала журналістом в газеті, на радіо та на телебаченні – визначалася, що мені більше подобається. На останньому курсі одружилася і переїхала з чоловіком до Києва втілювати в життя свою мрію – працювати на телебаченні в новинах. Навчалася паралельно за вільним графіком відвідувань. Через кілька років зрозуміла, що в Києві жити не хочу – перебралися у село під Черкасами.
Україна – це країна, яка має великий потенціал. Розташована посеред Європи, має родючі землі, чудовий клімат. Це країна можливостей, яка стрімко змінюється. Вірю, що вже дуже скоро ми матимемо європейський рівень життя і безвізовий режим. Шкода, що шлях до цього не такий легкий і мирний, як би хотілося.
Секрет цієї страви у тому, що вона приготована у глиняному горщику. Тому вона ароматніша, соковитіша і ніжніша, ніж, скажімо, у чавунці чи каструлі. Вам треба: