Анна Школьнікова

Анна Школьнікова — біографія

Анна Школьнікова ( 1978 р.н.) - композиторка, піаністка, музикознавець. 

Навчання: 

  • Випускниця ЛССМШ ім. С. Крушельницької по класу фортепіано (1985-1996 рр.) .
  • Перші уроки музики розпочала у видатного педагога Лідії Голємбо та М. Вольського.
  • 1996-1999 — Дрогобицький Державний Університет ім. І. Франка (музично-педагогічний факультет), фортепіано, акордеон (другий інструмент), хорове диригування, музична педагогіка. Викладачі: Станіслав Процик; Орест Яцків, Андрій Славич, Юрій Медведик, Богдан Пиц -теоретичні дисципліни; Степан Дацюк - декан; Петро Гушоватий, Михайло Ковбасюк, Михайло Бурбан - хорові дисципліни; Надія Шайжина та інші.

Анна Школьнікова: Я пишаюся тим, що живу тут

Для мене особисто Україна, це рідна Батьківщина, яку  дуже ціную і люблю. Я поважаю українську мову, історію, традиції. Незважаючи на те, що маю шість національностей, пишаюся тим, що живу тут, працюю тут, їм український хліб, ходжу по цій землі. Я тут виросла і вдячна своїм батькам, що вони навчили мене поважати і любити  рідну державу. Слава Україні!

Кабачковий торт

Рецепт від Анни Школьнікової

  • беремо 2 середні кабачки цукінні так грам по 700
  • нарізаємо кубиками не дуже великими (середніми)
  • на окрему тарілку нарізаємо кубиками цибулю, на іншу тарілочку дрібними кубиками часник. Кабачки і часник перемішуємо, солимо і даємо трохи постояти, доки готуємо інші страви.
  • Беремо декілька крупних помідорів, нарізаємо кружечками (знову ж на окрему тарілку)
  • Також в окремий посуд натираємо на крупній терці твердий сир

Коли все нарізали, готуємо глибоку, велику сковорідку і ставимо на вогонь, кладемо туди масло вершкове, щоб воно розтануло.

Українські деруни

Рецепт від Анни Школьнікової

  • Чистимо 8 великих бульб
  • натираємо на терці дрібній всю бульбу
  • затим в масу додаємо 3-4 ложки сметани, 3 ложки муки
  • 4 яйця
  • Перемішуємо, додаємо сіль, спеції по смаку і знову перемішуємо. Слідкуймо, коли викладаємо вже на сковорідку, щоб млинчики не були забитими, і разом добре прожарились.

Сметанний крем:

  • у сметану додаємо майонез і трішечки куриних спецій, перемішуємо. Можна використати і грибну підливу.

Смачного!

Об'єднати вміст