Вирізняється швидкістю приготування та порівняною доступністю продуктів – крем готуєте на власний розсуд. Його також можна замінити варенням чи вареним згущеним молоком.
ТІСТО:
Білки відокремити від жовтків, збити їх до утворення густої піни і, поступово додаючи цукор, збивати до тих пір, поки піна не стане міцною .
Потім додавати яєчні жовтки, чергуючи їх з сумішшю борошна і крохмалю. Перемішувати обережно.
Тісто викласти на пергамент. Розрівняти (цієї порції якраз вистачає на весь деко ) .
Випікати в розігрітій до 180С духовці до ніжно-рожевого кольору ( 10-15 хвилин). Бісквіт вийняти і відразу ж перевернути на чистий рушник або лист пергаменту, посипаного цукром. Пергамент, на якому випікався бісквіт, виявиться зверху, його знімаємо. Згорнути в рулет разом з рушником / пергаментом.
СМАЧНОГО!