Народилася я у місті Києві, в сім’ї, де усі дуже закохані в пісню. І мабуть тому, як згадує моя мама, співати почала ще від народження. Участь у різноманітних концертних програмах стала брати ще з дитячого садочку.
Любов до музики так мене вабила, що вже з шести років пішла навчатися до музичної школи по класу фортепіано. А потім перейшла в школу мистецтв № 1 м.Києва, де займалася на 5 повноцінних відділах: академічний вокал, фортепіано, скрипка, бандура та композиція. Чи було мені тяжко? Навпаки. Я отримувала радість від занять, до вивчення яких прагнула всією душею.
Я – українка і серцем, і душею, і помислами. Тому мені приємно, що у спадок нам, сучасникам, дістався від наших пращурів такий ось безцінний скарб – щирі музика, пісні, поезія… Україна для мене – це душа: талановита, співуча, небайдужа.
Моя бабуся, Олена Проценко, мешкає на Чернігівщині і вже багато років є активною учасницею народного хору при Бобровицькому РБК. А я ж свої дитячі роки проводила у неї, і тому її любов до пісні передалася з колиски і мені.
Серед цікавих історій, які зберігає пам’ять, є і ось така.
Приготування: Філе риби поділити на 5 порцій, посолити, приправити спеціями. На верх покласти порізані гриби та притрусити тертим сиром. Випікати в духовці, при температурі 180С, 30 хвилин.