Ірина Вороняк народилася 12 березня 1975 року у Старому Самборі Львівської області.
Дитинство
Кажуть, що основні риси характеру формуються у людини до п’яти років від народження. Я до 4 з «хвостиком» росла у бабці в селі Бабино Самбірського району. Там мене навчили прокидатися вранці: село перед самісіньким Самбором, і всі живуть з продажу городини: перша зелена цибуля, огірки, кріп і т.д. на базарах довколишніх райцентрів – з Бабини. І нині це як знак якості – без хімдобрив, і без ГМО. Мені купили поливалку, і я стала частинкою маленького родинного АПК.
Жидачівський район — фрагмент із книжки Ірини Вороняк «50 куточків Львівщини, які варто відвідати».
Вважаю, що страви потрібно вміти зготувати і подати…Розповідати про них – не вмію. Для тих, хто шукає технологічні карти – більш, ніж достатньо рецептів своїх, у куховарських книгах і в інтернеті… Ніколи не розуміла і не розумію того, як в офісах після свят пахне олів’є, холодцем, хріном, шинкою і т.д. Господиня – вдома, на роботі потрібно демонструвати дещо інші таланти і здібності…