Ірина Баковецька

Ірина Баковецька — біографія

Баковецька (Рачковська) Ірина Володимирівна, народилася 17 жовтня 1985 року в смт. Соснове на Рівненщині. Закінчила Національний університет «Острозька академія» за спеціальністю «Філософія. Релігієзнавство», згодом здобула   спеціальність «Хорове диригування» в Інституті мистецтв РДГУ та магістра журналістики в МЕГУ.

Працює головним редактором телерадіокомпанії «Березне» (Рівненська область).

Ірина Баковецька:Слава жінкам-героям!

Призначення жінки – не лише продовжувати рід, але й оберігати його своїм духом і тілом. Наш рід – український, а отже, кожна з нас повинна берегти національний вогонь з інстинктом материнства – словом, думкою і справами, так як це робили відомі жінки-борці за щастя України.

Словом, ділом і правди думками, 
Як вогонь родовий, Україно, 
Ти захищена нами – жінками, 
Наша Ненько і наша Дитино. 

Слава Україні! Слава жінкам-героям!

Поезія Ірини Баковецької

СОН

Вітер з Віллі – на негоду.

Місцева поліська прикмета

Цей сон поконами-колами
Навчив мене бути віщою –
Обнесену частоколами,
Заселену городищами…

Заграйте, музиченьки, мантри,
Та так, щоби вітром на Віллю,
Допоки народиться завтра
Із лона мого божевілля.

Сало «з перчинкою»

Рецепт улюбленої страви Ірини Баковецької

На тарілочку із тонко порізаним свіжим, але мерзлим салом дрібно нарізується велика кількість часнику і укропу та скроплюється оцтом, ставиться на 1-1,5 години в темне прохолодне місце. Потім сало підсолюють та рясно перчать і на 30-50 хвилин ставлять в холодильник за 30 хвилин для маринування. 

До борщу або картоплі "в мундирах" - поєднання стовідсоткове!!!!

Об'єднати вміст